Google Analytics Site Silme

Google Analytics  hesapları silebilmek için Düzenleme iznine sahip olmanız gerekir.

Google Analytics  hesabınızı silerek iptal edebilirsiniz.

Uyarı: Google Analytics Hesabınızı silmenin, telafisi olmayan bir işlem olduğunu lütfen unutmayın. Hesabınız silindikten sonra, geçmişe ait verileri geri getirmemiz veya raporlarınızı eski yerine koymamız mümkün değildir.

Google Analytics’de silmek istediğiniz Analytics hesabı bir AdWords veya AdSense hesabına bağlıysa, hesabı silmeden önce aradaki bağlantıyı kaldırmanız gerekir.

Google Analytics hesabı bağlı bir siteyi silmek için:

Google Analytics izleme kodunu uygulamanızdan veya tüm sitenizden kaldırın.
Google Analytics sayfanızın sağ üst bölümünde yer alan Yönetici bölümüne tıklayınız…
Google Analytics Site Silme

Google Analytics Site Silme

Google Analytics’den silmek istediğiniz hesabı seçmek için Hesap menüsünü kullanınız…Bu bölümde yalnış bir hesap seçmediğinizden emin olunuz..
Google Analytics Site Kaldırma

Google Analytics Site Kaldırma

Seçtiğiniz hesabın ”Hesap Ayarları”’nı bölümünü tıklayınız..
Google Analytics Hesap Ayarları

Google Analytics Hesap Ayarları

Açılan sayfanın en alt bölümünde bulunan ”Bu hesabı sil” butonuna bastığınızda google analytics’deki hesabınız silinecektir…
Google Analytics Site Silme

Google Analytics Site Silme

Google Analytics site silme işleminin tamamlanmasına müteakip, site yönetim yetkisine sahip tüm kullanıcılar, google analytics site silme işleminin tamamlandığını bildiren bir e-posta alır…

Google Analytics’ten hesap silme/iptal etme ve görünüm silme için Google Analytics resmi sayfalarına da bakabilirsiniz.